categorie veche

categorie colinde

categorie copii

categorie country

categorie comert

categorie clasica

categorie house

categorie crestina

categorie divertisment

categorie cultura

categorie dance

categorie dragoste

categorie hip hop

categorie latino

categorie manele

categorie mixta

categorie orientala

categorie populara

categorie relaxare

categorie reggae

categorie romaneasca

categorie rock

categorie sport

categorie studentesti

categorie stiri

categorie nationale

categorie regionale

categorie diaspora

categorie moldova

categorie top radio

asculta online  adauga radio  top radio  contact

Termeni si conditii - Ascultonline.ro

Este interzis:

- Folosirea de siteuri cu refresh-uri automate ce duc catre pagini de pe site-ul ascultonline.ro

- Incercari de accesari multiple (flood), incercari de a interveni in functionarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding”, “DOS”, scanari de porturi etc.

Folosind serviciile site-ului ascultonline.ro, sunteti de acord sa acceptati si sa respectati Termenii si Conditiile de mai sus.

Drepturi autor:

- Drepturile de autor apartin posturilor de radio, site-ul ascultonline.ro fiind doar o aplicatie care automatizeaza conectarea dintre browser (internet explorer, chrome, firefox) la radiourile din intreaga lume. Fiecare post de radio promovat pe ascultonline.ro este preluat de pe ascultalive.ro, loc in care se regasesc toate radiourile care transmit in mediul online.

- Nu raspundem si nici nu suntem raspunzatori pentru transmisia, retransmisia, difuzarea şi redifuzarea posturilor de radio aflate pe ascultonline.ro.

- Daca esti reprezentantul legal, al unui radio promovat pe ascultonline.ro respectiv ascultalive.ro si doresti eliminarea acestuia din baza noastra de date te rugam sa ne contactezi.

Site-ul Ascultonline.ro

- Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-ul Ascultonline.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita “cookie”. In incercarea de a oferi reclame cat mai relevante si utile, colaboram cu companii carora le permitem sa afiseze reclame. Pentru mai multe informatii citeste Google Privacy Policies.

- nu este responsabil in nici un fel, si nu poate fi tras la raspundere pentru nefunctionare corecta.

- nu este responsabil pentru eventualele problemele cu drepturi de autor pe care posturile radio le au pentru continutul media distribuit.

- doreste sa rezolve eventualele probleme pe cale amiabila

- Legaturile spre alte site-uri de pe Ascultonline.ro sunt oferite doar pentru a va ajuta, acestea realizandu-se in pagini noi. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul www.ascultonline.ro.

- Ascultonline.ro nu a analizat aceste site-uri, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, Ascultonline.ro nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati o faceti pe propria raspundere.

Ultima modificare: 28 mai 2015